Υπηρεσίες

Θωρακισμένες πόρτες, πόρτες ασφαλείας, συνθετικά PVC, ρολά, παντζούρια, κουνουπιέρες, σιδηροκατασκευές

Υπηρεσίες

Πόρτες Αλουμινίου - Inox

Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες τις αγοράς για κάτι νέο, πρωτοποριακό και φυσικά μοντέρνο για την θωρακισμένη πόρτα.

Αποτελούνται από ανοξείδωτο μέταλλο (inox 316) το οποίο σε συνδυασμό με το αλουμίνιο αποτελούν ότι πιο μοντέρνο έχει να επιδείξει ο χώρος τα τελευταία χρόνια.

Κατασκευασμένες από ατσάλινα ηλεκτρογαλβανισμένα φύλλα, προσφέρουν διπλή θωράκιση, ενώ διαθέτουν θερμοηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας εσωτερικά .

Επίσης διαθέτουν μεντεσέδες βαρέως τύπου και κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Μottura 5 εμβόλων με δυνατότητα αλλαγής συνδυασμού. Τα συνολικά 15 ατσάλινα έμβολα που αποτελούν τα κλειδώματα της θωρακισμένης πόρτας alfa και η ατσάλινες λάμες εσωτερικά του κασώματος την καθιστούν απαραβίαστη, προσφέροντας το αίσθημα της απόλυτης ασφάλειας.

Τα διπλά παρεμβύσματα σε κάσα και φύλλο Ε.P.D.M σε συνδυασμό με τον αυτόματο ανεμοφράκτη στο κατωκάσι προσφέρουν πέρα από την απόλυτη ασφάλεια των κλειδωμάτων και της θωράκισης, την μέγιστη ηχομόνωση και ανεμοστεγάνωση.

Κάγκελα Αλουμινίου

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς τα πιο όμορφα καγκελα αλουμινιου για τα μπαλκόνια και τον κήπο σας.

Υπάρχει μία πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει στην αρχιτεκτονική του χώρου σας αλλά και τα κατάλληλα χρώματα.

Σημαντικά πλεονεκτήματα στα καγκελα αλουμινιου είναι οτι δε χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση για όλη τη διάρκεια ζωής τους αλλά ούτε και βάψιμο κατά την εγκατάστασή τους.

Συνθετικά κουφώματα pvc

Τα συνθετικά κουφώματα έχουν ανοδική πορεία στην εγχώρια αγορά γεγονός που οφείλεται στη χαμηλότερη τιμή τους έναντι των άλλων υλικών.

Το συνθετικό υλικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας και γι' αυτό το λόγο από τη φύση του είναι θερμομονωτικό υλικό πράγμα που σημαίνει πολύ καλή θερμομόνωση. Από πλευράς εφαρμογής των διαφόρων μερών του κουφώματος το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο λόγω της μικρότερης σκληρότητας του PVC.

Η διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγάλη και μπορεί να ανακυκλωθεί έως και εφτά φορές μέχρι να αχρηστευθεί.

Σιδηροκατασκευές

Αναλαμβάνουμε κάθε μορφής σιδηρουργικές εργασίες: σιδηροκατασκευές, γκαραζόπορτες, περίφραξης, σκάλες, κάγκελα μπαλκονιών, μεταλλικές κατασκευές, πόρτες αυλής, ειδικές κατασκευές κ.λπ.

Ρολά & Γκαραζόπορτες

Τα ρολά είναι κατασκευασμένα από γαλβανισμένη λαμαρίνα ή αλουμίνιο. Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή πολυεστερικής πούδρας και εξοπλίζονται με ηλεκτρικό ή χειροκίνητο μηχανισμό.

Copyright © 2012 - 2024 Aloumetal. Created & Hosted by NTLS
^ Κορυφή σελίδας